”Jag jobbar med ett projekt som skall hjälpa patienter med olika slags beteendeförändringar inför- och efter en operation. Det handlar om att få personer att ändra livsstil så att dödligheten och risken för komplikation i samband med operation minskar.”

Berätta. Vad gör du på CodeRight?

Jag jobbar som systemutvecklare och arkitekt, och ibland även med frontend-utveckling.
Förutom det är jag oxå drivande inom Codex som är vår kompetensutvecklingensdel inom bolaget

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att få jobba med nya spännande uppdrag i kombination med ny teknik samt att få jobba med grymma kollegor och bra kunder.

Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?

Jag jobbar med ett projekt som skall hjälpa patienter med olika slags beteendeförändringar inför- och efter en operation. Det handlar om att få personer att ändra livsstil så att dödligheten och risken för komplikation i samband med operation minskar. Det kan handla om att t.ex. sluta röka. Den typen av beteendeförändring skulle kunna minska komplikationerna med upp till 40% och även drastiskt minska att behöva göra om en operation. Den tekniska lösningen är en cloudlösning med många spännande komponenter.

Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?

Friheten och de stora möjligheterna att skapa och utveckla sin egna arbetssituation som individ och som grupp i bolaget.

Senaste nytt
På B3 CodeRight brinner vi för systemutveckling! Inom bolaget samlar vi ett gäng grymma kollegor med stor passion och intresse för utveckling och arkitektur.

Både på vår webb, samt på LinkedIn kommer du att kunna följa vad som händer hos oss på CodeRight.

Förutom att vi rapporterar om olika spännande event vi anordnar kommer du även att få läsa om olika samarbeten och också, få träffa medarbetare som själva berättar om hur det är att jobba hos oss.