“Det är en väldigt stark samhörighet inom bolaget med stort engagemang hos kollegorna. Det är kul med de olika event som CodeRight involverar sig med.”

Berätta. Vad gör du på CodeRight?

Jag jobbar som fullstack-utvecklare inom .Net och ReactJS.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att få möjligheten att jobba med den senaste tekniken. Det är alltid väldigt tillfredsställande när jag kan lösa ett problem som verkligen hjälper någon.

Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?

På mitt nuvarande uppdrag har de ett väldigt gammalt men centralt system som jag håller på att utveckla ett stödsystem till, som ska kunna ta över viss funktionalitet istället för att bygga vidare på det gamla.

Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?

Det är en väldigt stark samhörighet inom bolaget med stort engagemang hos kollegorna. Det är också kul med de olika event som CodeRight anordnar och involverar sig i.

Jag tränar Kyokushinkai Karate. Jag gillar att det är en väldigt varierad och utmanande träningsform och just att det är fullkontakt gör att jag verkligen får känna på vad jag klarar av.

Utöver det går jag gärna på många meetups inom tech och konst. Det är roligt då jag får träffa mycket nytt folk och får även lära mig något nytt.
Senaste nytt
På B3 CodeRight brinner vi för systemutveckling! Inom bolaget samlar vi ett gäng grymma kollegor med stor passion och intresse för utveckling och arkitektur.

Både på vår webb, samt på LinkedIn kommer du att kunna följa vad som händer hos oss på CodeRight.

Förutom att vi rapporterar om olika spännande event vi anordnar kommer du även att få läsa om olika samarbeten och också, få träffa medarbetare som själva berättar om hur det är att jobba hos oss.