“Sedan kommer jag under våren vara tränare för ett av knattelagen i Hammarby IF som min dotter kommer börja träna med. En ny erfarenhet som kommer bli kul att pröva på.”

 

 1. Berätta. Vad gör du på CodeRight?
  Just nu så har jag rollen som Agile Coach och Scrum Master på Vattenfall. 
  Som Agile coach och Scrum Master hjälper jag team och individer att förstå hur de kan använda sig av agila metoder och hur de kan använda sig av dem i ditt dagliga arbete för att leverera värde ut till slutkund. Jag har hos kund jobbat med team, ledningsgrupper och individer och där varit med och stöttat deras transformation från att leverera i projektform med timresurs, till att bilda tvärfunktionella team som ansvarar för hela leveransen.


 2. Vad är det roligaste med ditt jobb?
  Det är att jag får möjligheten att arbeta med olika typer av Kunder, projekt och människor, vilket gör att man lär sig något nytt varje gång man går ut i ett nytt uppdrag.


 3. Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
  Jag är med och arrangerar ett 50 års jubileum för vår bostadsförening. Ett kul sidoprojekt som gör att jag får jobba med lite webbutveckling och PR. Sedan kommer jag under våren vara tränare för ett av knattelagen i Hammarby IF som min dotter kommer börja träna med. En ny erfarenhet som kommer bli kul att pröva på.  


 4. Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
  Att vi som anställda kan vara med och påverka bolagets inriktning samt att vi har en större frihet i hur vi disponerar vår tid.


 5. Vad gör du på fritiden?
  Umgås med familj och vänner, tränar och när tid ges så jobbar jag gärna med något sidoprojekt som kan vara att renovera hemma.


 6. Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
  En bok som ger tips om hur jag överlever på en öde ö, kniv och en vattendunk.

 

 

Senaste nytt
På B3 CodeRight brinner vi för systemutveckling! Inom bolaget samlar vi ett gäng grymma kollegor med stor passion och intresse för utveckling och arkitektur.

Både på vår webb, samt på LinkedIn kommer du att kunna följa vad som händer hos oss på CodeRight.

Förutom att vi rapporterar om olika spännande event vi anordnar kommer du även att få läsa om olika samarbeten och också, få träffa medarbetare som själva berättar om hur det är att jobba hos oss.