“Just nu tränar jag inför IronMan och Svensk klassiker, men annars brukar jag köra Milruck som är en uthållighetsträning baserad på uthållighetsproven vid militära jägarförband”. 

 

 1. Berätta. Vad gör du på CodeRight?
  Jag arbetar som Frontend-utvecklare och sitter oftast ute hos kund med nyutveckling och förvaltning av olika applikationer oftast skrivna i JavaScript.


 2. Vad är det roligaste med ditt jobb?
  Trots att jag sitter ute hos kund större delen så känns gemenskapen från CodeRight av. Chefer och kollegor checkar regelbundet av läget och träffas, och det känns alltid varmt och trevligt att hälsa på huvudkontoret.
  Det känns bra och utvecklande att få jobba med olika uppdrag hos olika kunder. Det ger perspektiv och möjligheten att ta med sig nya insikter till senare uppdrag.
  Det finns också många föreläsningar och utbildningar att ta del av, som både ger en chans att lära sig nya saker men även att träffa sina kära kolleger som sitter på andra uppdrag.


 3. Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
  Just nu jobbar jag med projekt som överlappar mina intresseområden privat. Jag sitter på SJ och får jobba med att underlätta för människor att resa miljövänligt med tåg, så det är extra inspirerande.


 4. Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
  På CodeRight har du möjlighet att välja projekt som intresserar just dig, och det finns unika möjligheter att balansera jobb och fritid på ett sätt som väldigt få andra möjliggör.


 5. Vad gör du på fritiden?
  På fritiden rör jag mycket på mig. Just nu tränar jag inför IronMan och Svensk klassiker, men annars brukar jag köra Milruck som är en träning baserad på uthållighetsproven vid militära jägarförband; Gå med tung ryggsäck under lång tid, tvinga dig utanför komfortzonen tillsammans med andra i grupp, och upptäck att du klarar av mer än du tror. Fantastisk fysisk och mental träning som ger nytta för resten av livet.


 6. Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
  En satellittelefon och ett vattenfilter.

 

 

Senaste nytt
På B3 CodeRight brinner vi för systemutveckling! Inom bolaget samlar vi ett gäng grymma kollegor med stor passion och intresse för utveckling och arkitektur.

Både på vår webb, samt på LinkedIn kommer du att kunna följa vad som händer hos oss på CodeRight.

Förutom att vi rapporterar om olika spännande event vi anordnar kommer du även att få läsa om olika samarbeten och också, få träffa medarbetare som själva berättar om hur det är att jobba hos oss.