“Jag sitter på ett uppdrag där vi utvecklar en webappliktion för Strålsäkerhetsmyndigheten. Applikationen används för att registrera mätvärden på ett antal punkter i landet. Dessa värden skickas bland annat till EU. ” 

 

 1. Berätta. Vad gör du på CodeRight?
  Jag sitter på ett uppdrag där vi utvecklar en webbappliktion för Strålsäkerhetsmyndigheten. Applikationen används för att registrera mätvärden på ett antal punkter i landet. Dessa värden skickas bland annat till EU.  Applikationen läser/skickar data till/från ett flertal datakällor så integration är en stor del av jobbet.

 2. Vad är det roligaste med ditt jobb?
  När man får lösa ett problem eller konstruera ett komplett flöde från ax till limpa som sedan gör att användarna blir nöjda, så går jag hem och mår bra.

 3. Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
  I applikationen så har jag gjort några komponenter som visar grafiska objekt på kartor. Sektorer visas över en punkt så man lätt kan se avstånd till olika platser. En legend som visar datas färg mot värde och denna följer också med när man sparar en karta som en bild. Att integrera kartan med appikationen genom olika tjänster är mycket utvecklande.

 4. Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
  B3 Coderight har de förutsättningar och de värderingar som gör att jag trivs och kan utvecklas. Det finns många väldigt duktiga och trevliga kollegor som man kan fråga eller kanske hjälpa om det skulle behövas.

 5. Vad gör du på fritiden?
  På fritiden så är jag ute och fotograferar djur eller annat spännande. Det kombineras också med golf. Annars kan jag laga mat och bara umgås med familjen. Som nybliven radhusägare finns det alltid något som måste fixas…

 6. Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
  Golfklubba med oändligt många golfbollar ( kanske är fler än 3 … )

 

 

Senaste nytt
På B3 CodeRight brinner vi för systemutveckling! Inom bolaget samlar vi ett gäng grymma kollegor med stor passion och intresse för utveckling och arkitektur.

Både på vår webb, samt på LinkedIn kommer du att kunna följa vad som händer hos oss på CodeRight.

Förutom att vi rapporterar om olika spännande event vi anordnar kommer du även att få läsa om olika samarbeten och också, få träffa medarbetare som själva berättar om hur det är att jobba hos oss.