“B3 CodeRight ger den fantastiska mixen av att dels jobba i ett litet, personligt och flexibelt bolag med stor individuell frihet och prägel – samtidigt som styrkan av att ha en stor och stark koncern i ryggen med alla fördelar det innefattar. ” 

 

 1. Berätta. Vad gör du på CodeRight?
  Just nu jobbar jag tillsammans med Ekot’s digitala grupp på Sveriges Radio i syfte att med hjälp av programmering skapa och göra journalistik mer lättillgänglig och förståelig.

 2. Vad är det roligaste med ditt jobb?
  Att förstå, förbättra och utveckla saker och ting systematiskt för så många som möjligt, gärna med hjälp av ettor och nollor – digital systemutveckling kort och gott.

 3. Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
  För tillfället har jag lyxen att jobba med ett researchprojekt med mycket olika visualiseringar på webb som ligger mig varmt om hjärtat – både teknik- och innehållsmässigt.

 4. Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
  Den fantastiska mixen av att dels jobba i ett litet, personligt och flexibelt bolag med stor individuell frihet och prägel – samtidigt som styrkan av att ha en stor och stark koncern i ryggen med alla fördelar det innefattar.

 5. Vad gör du på fritiden?
  En musik, mat och drycksälskande resefanatiker med stort sportintresse. Helst av allt kombineras allt detta på en längre resa där alla ovan nämnda komponenter ingår iterativt och agilt.

 6. Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
  En skivspelande ljudanläggning som drivs av sol och vind, en back skivor och… en back öl – det är viktigt med vätska har jag hört.

 

 

Senaste nytt
På B3 CodeRight brinner vi för systemutveckling! Inom bolaget samlar vi ett gäng grymma kollegor med stor passion och intresse för utveckling och arkitektur.

Både på vår webb, samt på LinkedIn kommer du att kunna följa vad som händer hos oss på CodeRight.

Förutom att vi rapporterar om olika spännande event vi anordnar kommer du även att få läsa om olika samarbeten och också, få träffa medarbetare som själva berättar om hur det är att jobba hos oss.